BejelentésMONTENRGRO CANJ Apartmani
CANJ APARTMANI POVOLJNO LETOVANJE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
TURISTICKO MESTO CANJ

Naš novosagrađeni objekat u Čanju se sastoji od 7 apartmana ( trokrevetni i četvorokrevetni) Objekat se nalazi na 300m od plaže i ima svoj sopstveni parking. Čanj pripada Barskoj rivijeri. Nalazi se u uvali između Petrovca i Sutomora. Ima izuzetnu šljunkovitu plažu u dužini od 1 km zvanu „Zlatna obala“. U neposrednoj blizini Čanja je smještena „Kraljičina plaža“

tovább >>


APARTMANI CANJ

Novo sagrađeni objekat se nalazi 300 metara od obale.Rađen je u skladu sa savremenim standardima.Raspolaže sa 7 konfortno opremljenih astudio apartmana.Svaki apartman ima sopstvenu terasu, kupatilo.

tovább >>DOBRO DOSLI
Čanj je turističko naselje u izolovaoj uvali sa hotelskim kompleksima i plažom dugom 1500m, prekrivenu bisernim pjeskom. U neposrednoj blizini, pristupačna samo sa mora, nalazi se Kraljičina plaža, jedna od najljepših na Crnogorskom primorju.U cilju što bolje prezentacije naše ponude, želimo naglasiti da posedujemo višegodišnje iskustvo u pružanju ugostiteljskih usluga, zato vam toplo preporučujemo da dođete i uverite se sami.
U nasem sadrzaju smo Vam vec predocili, neke od vaznijih stvari, za koje smo mislili da bi Vas zanimale, tako za ono sto Vas najvise interesuje, posetite odgovarajuci link.
Na našem sajtu ćete pronaci nešto slika našeg privatnog smeštaja i okoline.
Nadamo se da ćete se odlučiti da nas posetite i malo bolje


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!