BejelentésMONTENRGRO CANJ Apartmani
CANJ APARTMANI POVOLJNO LETOVANJE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
LOKACIJE SUSANJ - CANJ


Ljetujte povoljno i udobno, relaksirajte se i odmorite na prelijepom dijelu crnogorskog primorja poznatijem turistima kao biserna obala.Niz malih primorskih mjesta, sa svojim prelijepim plažama i uvalama, pogodnim za plivanje, ronjenje i krstarenje, sačinjavaju bisernu obalu. Kao takva, ona je na čitavoj crnogorskoj obali posebno zanimljiva turistička destinacija, jer nudi neposredan dodir sa ljepotama mediterana.

Gosti koji nas posjete mogu da biraju neku od više uređenih lokalnih plaža gde svako može da udovolji specifičnim afinitetima posjetioca (pjesak, sitan šljunak, stjene, kafići, restorani, mali čamci za krstarenje, skuteri ltd.), kao i velika Barska gradska plaža (gde se nalazi letnjikovac kralja Nikole), a na dvadeset minuta vožnje je poznata peješčana plaža duga nekoliko kilometara -Ada Bojana. Ona je između ostalog poznata po nizu restorana, koji su pravo otkriće za goste, jer nude izvrstan izbor ribljih specijaliteta, kako od morske tako i od jezerske ribe (iz Skadarskog jezera).U neposrednoj blizini od naših apartmana je još jedna atraktivna turistička destinacija -Skadarsko jezero (dvadesetak minuta vožnje). Ovo veliko prirodno jezero poznato je po bogastvu flore i faune i turistima pruža mogućnost plovidbe, plivanja i ribarenja. U jednom njegovom dijelu, je ove godine napravljen i zoološki vrt kojem su priključeni restorani, kafići i uređena Šetališta. Istovremeno, tu je smješten i spa centar sa uslugama masaže i drugih raznovrsnih tretmana.

Pored navedenog, naša ponuda je specifična i po tome što se na deset minuta vožnje od apartmana nalazi luka Bar, sa mnoštvom lokala i restorana na šetalistu gdje je turistima dostupan raznovrstan i bogat dnevni i noćni život.

Na kraju, ne možemo zaobići istorijske građevine po kojima je ova regija poznata. To su dvor kralja Nikole, stari grad Bar (ostaci tvrđave potiču iz X vijeka), stari grad Ulcinj (jedna od najstarijih luka u ovom dijelu Mediterana i nekadašnja prestonica Balsića) i druge.

Želimo Vam ugodan boravak.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!